Vacature uitbreiding team

11 april 2022

Wij zoeken een: Uitvoerend medewerker kunstbeplanting (24 uur) Voor de voorbereiding en uitvoering van onze projecten zoeken wij een enthousiaste, handige collega die van aanpakken weet! Voor 24 uur per week met doorgroei naar meer uren.

Als uitvoerend medewerker ben je betrokken bij de voorbereiding, de uitvoering en het netjes afronden van projecten. Dat doen we dus deels op de zaak en deels op locatie. Kleinere projecten doe je (na een tijdje) soms alleen, de grotere projecten doen we met twee of drie (of meer) man. Flexibiliteit is nodig. Projecten duren soms lang, soms kort, wijzigen of vragen een creatieve oplossing op locatie. Superleuk dus!

De uitvoering van projecten is een combinatie van fysiek kluswerk (bakken en potten beplanten, houten platen tegen een wand schroeven, groene wandpanelen tegen een gevel schroeven, etc) én creatief decoratiewerk (ter plaatse een ontwerp maken voor een groene wand, welke planten passen waar het beste, bakken opmaken, etc). 

Bekijk de hele vacature: https://www.coolplant.com/over-ons/vacatures

We kijken uit naar je sollicitatie!

Team Coolplant

 

Terug naar overzicht

Bekijk onze groene wanden!