Groene wanden in de horeca

11 juli 2022

Groen is helemaal in. Groen trekt aan. Daarom is meer groen binnen en rondom jouw horecazaak een goed idee. Met de groene wanden van Coolplant zorg je in een handomdraai voor meer groen binnen jouw horecazaak, en buiten. Groene wanden met kunstplanten trekken geen ongedierte aan, hebben geen onderhoud nodig en kunnen overal geplaatst worden. Ook in de meest donkere hoeken van je horecazaak, in de tocht of dicht bij de airco. Bovendien kunnen wij onze groene wanden uitvoeren met brandvertragende kunstplanten (met certificaat!) en voldoen ze daarmee aan alle veiligheidsregels.

Groene planten zijn geluiddempend

Groene wanden met kunstplanten hebben nog meer voordelen. Ze werken geluiddempend. Groene wanden verminderen namelijk de onaangename galm in ruimtes. Dat is wel zo fijn voor de bezoekers én je personeel! Je kunt groene wanden ook gebruiken als scheidingswand tussen de tafels, zodat je gasten in alle privacy van hun drankje en maaltijd kunnen genieten.

Niet nep, maar kunst

Onze groene wanden kunnen met allerlei kunstplanten versierd worden. Het kleurrijke aanbod is enorm en ook maatwerk is mogelijk, zodat de groene wanden helemaal passend bij je zaak zijn. Iedere kunstplant ziet er levensecht uit. Wij noemen ze daarom ook bewust kunstplanten, en niet nepplanten. Iedere plant is namelijk een uniek kunstwerk. Zo breng je met onze groene wanden niet alleen groen naar je horecazaak, maar ook kunst.

Een nieuw ruimtegevoel voor je horecazaak

Het aanbrengen van groene wanden heeft een positief effect op de sfeer binnen je horecazaak. Het is aantoonbaar bewezen dat groen ons beter doet voelen. Hoe meer groen je horecagelegenheid heeft, hoe groter de kans is dat je klanten terug zullen komen. Je kunt onze groene wanden perfect combineren met hangplanten, kunstbloemen, kunstplanten of zelfs een kunstboom. Op deze manier creëer je een volledig nieuw en aangenaam ruimtegevoel binnen je horecazaak.

Binnen en buiten meer groen

Ons assortiment bestaat ook uit groene gevels voor buiten. Genereer door al het groen meer klanten door ook buiten groene wanden te plaatsen. Samen met onze andere kunstplanten en bomen kun je je terras ook helemaal omtoveren naar een gezellige en onderhoudsvrije buitentuin.

Duurzaamheid

Wij houden van de planeet en daarom is duurzaamheid erg belangrijk voor ons. Wij maken kunst, maar zorgen tegelijkertijd ook voor echte bomen en planten. Als partner van ‘Trees for All’ gaat een deel van onze opbrengst naar het planten van echte bomen wereldwijd. Bovendien zijn onze kunstplanten 100% recyclebaar. Wil je ze vervangen of heb je ze niet meer nodig, dan kun je ze gratis bij ons inleveren. Wij zorgen dan dat de volledige kunstplant hergebruikt wordt en er niets in het milieu terecht komt.

Bespreek je ideeën of project met ons

Heb je ideeën of zie je al een project voor ogen met meer groen voor je horecazaak? Wij hebben al heel wat projecten ontworpen en succesvol afgesloten. Profiteer van onze ervaring en laat ons meewerken aan het vergroenen van je horecazaak. Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar overzicht

Bekijk onze groene wanden!