Neem contact met ons op

Heb je een concreet project waar onze groene wanden en/of kunstbeplanting mooi in zouden passen? Of wil je eens met een van ons om tafel om alle creatieve groene mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op!

Onze passie is het creëren van een inspirerende groene omgeving met creatieve groene wanden en interieurbeplanting voor middelgrote en grote projecten, werkend vanuit een goede en duurzame relatie met architecten, ontwerpers en onze opdrachtgevers.

Wij werken uitsluitend voor de zakelijke markt.
 

Bel ons       Mail ons

 

Of gebruik het onderstaande contactformulier


Enkele van onze opdrachtgevers

Wij werken voor zakelijke opdrachtgevers in het binnen- en buitenland.

Onze opdrachtgevers zijn te vinden in de meest uiteenlopende branches: de zorg, makelaardij, vastgoed, (interieur) architectuur, retail, horeca, onderwijs, et cetera. Logisch ook, elke ruimte wordt mooier met onze levensechte kunstplanten!

Wij komen het best tot ons recht als wij mooie kunstwerkjes mogen maken zoals creatieve groene wanden!

Wij functioneren als importeur en groothandel voor een aantal resellers. Daarnaast bedienen we terugkerende opdrachtgevers met steeds weer nieuwe projecten. En uiteraard is iedereen met een eenmalige klus van harte welkom. Alhoewel eenmaal onze klant, altijd onze klant!

Van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering

De juiste planten op de juiste plek, dat is wat elke ruimte vraagt, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Of dat nu binnen of buiten is, iemand zal er over na moeten denken. Heb je al een ontwerp en weet je precies welke planten je nodig hebt? Prima natuurlijk! Dan leveren wij gewoon jouw wensenlijst bij je af. Vind je het fijn als we toch nog even meedenken? Dan doen we dat met alle liefde.