Meer dan een kunstplanten groothandel

Wij zijn niet zomaar een groothandel in kunstplanten; wij zijn jouw partner in groene projecten. Wij helpen en adviseren onze klanten met het binnenhalen en uitvoeren van groene projecten. We begrijpen dat esthetiek net zo belangrijk is als functionaliteit. Daarom streven we ernaar om high-end kunstplanten te leveren en je desgevraagd van advies te voorzien. Onze eigen ervaring in het creëren van plantenwanden met kunstplanten, stelt ons in de rol van kunstplanten groothandel in staat om meerwaarde te bieden aan jouw projecten. 

Onze kunstplanten: mooi en praktisch

Wij bieden uiteraard een grote diversiteit in kunstplanten, waarmee je jouw groene ontwerpen naar een hoger level kan tillen. Of je nu zoekt voor kunstplanten voor de horeca, een kantoor of voor een buitenruimte: onze high-end kunstplanten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Daarnaast bevat ons uitgebreide assortiment kunstplanten die kunnen bijdragen op het gebied van UV-resistentie, brandveiligheid en akoestiek.

Bekijk ons assortiment in onze webshop

UV-resistente kunstplanten

Ontdek onze selectie UV-resistente kunstplanten. Deze planten behouden hun frisse uitstraling, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan fel zonlicht. Daarom bieden we kunstplanten die bestand zijn tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Deze resistentie zorgt ervoor dat deze kunstplanten binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

 

Duurzaamheid

Als kunstplanten groothandel begrijpen we dat duurzaamheid belangrijk is. Natuurlijk staan onze levensechte kunstplanten garant voor jarenlang groen in de omgeving van jouw klant. Dit scheelt aanzienlijk in onderhoudskosten. Daarnaast worden onze kunstplanten zo veel mogelijk van natuurlijke materialen gemaakt en blijven we voortdurend samenwerken met onze leveranciers, om onze producten en processen steeds milieuvriendelijker te maken. Als groothandel in kunstplantenl vinden wij het niet meer dan logisch om te kiezen voor duurzame kunstplanten, met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Lees meer over onze duurzame aanpak

Brandvertragende kunstplanten

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Coolplant. Onze brandvertragende kunstplanten bieden niet alleen esthetische waarde, maar ook gemoedsrust. Als groothandel in kunstplanten zorgen we ervoor dat onze brandvertragende opties voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Veiligheidseisen kunnen nogal eens verschillen, dus wij denken graag met je mee als je zoekt naar brandvertragende kunstplanten

Bekijk onze brandvertragende kunstplanten

Akoestische oplossingen

Als kunstplanten groothandel bieden we akoestische oplossingen. Akoestiek kan een cruciaal aspect zijn in kantooromgevingen en andere ruimtes. We hebben als kunstplanten groothandel ruimschoots ervaring in het vervaardigen van akoestische wanden die zowel esthetisch als functioneel zijn. Zoek je naar advies over akoestische oplossingen? Ons team staat altijd klaar om met je te overleggen en te zorgen dat jouw behoeften op het gebied van akoestiek worden vervuld.

Bekijk onze akoestische oplossingen

Oplossingen binnen jouw budget

Bij Coolplant zijn we graag betrokken bij jou als klant, ongeacht je budget. We streven er namelijk altijd naar om het meeste te kunnen behalen, binnen de door jou gestelde financiële grenzen. Onze klantgerichte aanpak als kunstplanten groothandel gaat verder dan simpelweg prijsonderhandelingen; we zoeken naar creatieve manieren om jouw doelen te bereiken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. 

Bekijk onze werkwijze

Deskundig advies van jouw kunstplanten groothandel

Onze jarenlange ervaring als kunstplanten groothandel heeft ons tot een autoriteit binnen ons vakgebied gemaakt. We hebben niet alleen de kennis, maar ook passie voor wat we doen. Ons team speelt actief in op jouw behoeften en zoekt naar oplossingen die daar perfect op aansluiten. We laten je graag in onze portfolio zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kunstplanten, maar we zijn natuurlijk altijd bereid om samen met jou te kijken wat bij jouw ideeën en die van je klanten past.

Neem contact met ons op

Wanneer je met Coolplant samenwerkt, krijg je meer dan alleen producten; je krijgt een partner die zich inzet voor jouw succes. We geloven in eerlijkheid, openheid en transparantie. We streven er als kunstplanten groothandel naar om je meer dan tevreden te stellen. Dit doen we door kwaliteitsplanten te bieden en door onze toewijding aan innovatie, klantgerichtheid en innovatieve oplossingen. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten en diensten als groothandel in kunstplanten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe Coolplant, groothandel in kunstplanten, jouw projecten naar een hoger niveau kan tillen.

creativity is our way of being

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Coolplant ontwikkelt, produceert en levert levensechte kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen. Ons doel is een omgeving te creëren die rust geeft en waarin creativiteit en potenties floreren. Bomen, planten en bloemen kunnen daar heel veel aan bijdragen.

Bekijk ons assortiment

Wat men zegt...