Moswanden met bedrijfslogo

De Groene Wand Mos wordt volledig op maat opgebouwd waarbij we gebruik maken van het mooiste kunstmos dat momenteel verkrijgbaar is. Zo is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een bedrijfslogo erin te verwerken.
Onze moswanden lenen zich uitstekend als afwerking voor onze geluidabsorberende wandoplossing. De zwarte toplaag van onze geluidabsorberende beplating is de perfecte ondergrond voor het kunstmos dat daardoor nog meer diepte krijgt. Maak je ruimte groen en verbeter meteen de akoestiek!

Restaurant Sardegna

Kunstmos en verlichting in kastjes

Woonwinkel Kapenga

MOSwand met geïntegreerd raam

Van Eijk Groep

Kunstmos in lijst

Entree Econvert

MOSwand met logo

Kantoor Deventer

Combinatie mos en planten

Kantoor Hoofddorp

MOSwand met geïntegreerde televisie

Kantoor Deventer

Combinatie mos en planten

Vraag nu een offerte aan voor een MOSwand

Offerte aanvragen

The making of...

Eerst schroeven we houten platen tegen de bestaande wand (met slagpluggen). Hierop bevestigen we het kunstmos. Als laatste volgt de finishing touch door het afwerken van alle aansluitingen. Als je een logo wenst op de moswand, dan starten we met het uitzetten en aanbrengen van de bevestigingshouders voor het logo. Ook het logo kunnen we geheel verzorgen. 

MOSwanden van Coolplant

De Groene Wand MOS wordt volledig op maat opgebouwd waarbij we gebruik maken van het mooiste kunstmos dat momenteel verkrijgbaar is. Het nieuwe kunstmos van Coolplant heeft een zeer hoge kwaliteit en voldoet aan de brandvertragende wettelijke eisen en past bij praktisch elk interieur.

Onze MOSwanden lenen zich uitstekend als afwerking voor onze geluidabsorberende wandoplossing. De zwarte toplaag van onze geluidabsorberende beplating is de perfecte ondergrond voor het kunstmos dat daardoor nog meer diepte krijgt.
 

Wat kost een MOSwand van kunstmos?

De kosten voor de MOSwand variëren per project, afhankelijk van de afmetingen, de ondergrond en de werkhoogte. Ter indicatie geven wij een 'vanaf prijs' van 250,- euro per m2, inclusief montage, exclusief btw.

Als je een beetje handig bent kun je deze mospanelen ook zelf monteren. In de webshop vind je het product als losse 'mosmatjes' per 1 m2 te bestellen.
 

Duurzaamheid

Alle groene wanden van Coolplant zijn duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. En zoals al onze producten mag ook het kunstmos weer bij ons ingeleverd worden mocht je er ooit afstand van willen doen. Wij zorgen er dan voor dat de materialen hergebruikt kunnen worden.
 

De voordelen van een kunst groene wand

De belangrijkste voordelen van deze wand zijn:
- Realistisch en blijvend mooi
- Vrijwel geen onderhoud
- Geen onderhoudskosten
- Lagere kosten dan echt mos
 

Brochures en specificaties

Download hier BINNENKORT de brochure met informatie over en specificaties van onze MOSwanden 

- Brochure MOSwanden Coolplant
 

Vraag een offerte aan

Bestel dit product, bel of mail en we nemen samen de mogelijkheden door zodat we een passende offerte kunnen maken!

Bekijk ook onze andere groene wanden!

Kunstbeplanting met expertise

Projectmatige kunstbeplanting is meer dan alleen maar handel. Een professionele aanpak vergt kennis van onder andere brandvertraging, akoestiek, duurzaamheid en montage. Door onze achtergrond in de ingenieurswereld is deze kennis en ervaring ruimschoots aanwezig!