Plantenwanden van kunstplanten

De levensechte kunstplanten van Coolplant zijn ideaal in vrijwel elk project. Van groene gevels en wanden, tot intereurbeplanting en grote kunstbomen, wij maken elke ruimte groen!

Kunstplanten vergen nauwelijks onderhoud en staan garant voor jarenlang plezier. Op veel plaatsen is echte beplanting moeilijk (mooi) te houden en vergt veel onderhoud. Met de nieuwe generatie kunstplanten en -bomen van Coolplant maken we elke omgeving blijvend en duurzaam groen.

Direct een offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Kunstbeplanting met expertise

Projectmatige kunstbeplanting is meer dan alleen maar handel. Een professionele aanpak vergt kennis van onder andere brandvertraging, akoestiek, duurzaamheid en montage. Door onze achtergrond in de ingenieurswereld is deze kennis en ervaring ruimschoots aanwezig!

Plantenwanden

Wij verbazen ons nog regelmatig over het effect van een groene wand op de sfeer en de levenskwaliteit van een ruimte. Het heeft een betoverend positief effect op de rust en vriendelijkheid van elke plek, wat gunstig is voor het welzijn en concentratievermogen van het personeel. Onze plantenwanden zijn geschikt voor alle mogelijke soorten projecten, in allerlei maten en uitvoeringen. Van kleine mospanelen tot grote op maat gemaakte verticale plantenwanden, en van groene elementen in een kleine binnentuin tot het 'vergroenen' van complete gevels.
 

Discreet of met wauw-effect: plantenwanden zijn breed inzetbaar

Met een plantenwand kun je een enorm wauw-effect creëren, maar je kunt ook een wand maken die ongemerkt bijdraagt aan een aangename plek om te werken, te wachten, te zijn. Onze (kunst)plantenwanden zijn geschikt voor diverse ruimtes:

- Op binnenmuren in kantoorruimtes
- Als wandpanelen in de gang of bij de receptie van een kantoorgebouw
- Op buitengevels
- Rondom steunpilaren, zowel binnen als buiten

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Bekijk onze basistypes groene wanden en bedenk daarbij dat er nog veel meer mogelijk is. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor jouw project kunnen betekenen.
 

Kies uit allerlei mogelijkheden voor de invulling van je plantenwand

Ook de invulling en uitvoering van je plantenwand is oneindig groot. Van kunstgras en een moswand tot weelderige verticale tuinen met kleurige bloemen of tropische planten. Ook alle maten zijn qua oppervlakte of diepte mogelijk. Zo geeft een plantenwand met grote kleurige planten niet alleen een mooie muurbekleding, maar een daadwerkelijk driedimensionaal kunstwerk.
 

Interesse? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wij hebben jarenlange ervaring in het op maat produceren van plantenwanden. Al onze bomen en planten zien er 100% realistisch uit en worden volledig met de hand gemaakt. Kwaliteit staat bij ons voorop en ons creatieve en enthousiaste team zal al je wensen en eisen nauwkeurig met je bespreken om zo tot de ideale oplossing voor jouw ruimte te komen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om je project en de mogelijkheden te bespreken.

Van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering

De juiste planten op de juiste plek, dat is wat elke ruimte vraagt, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Of dat nu binnen of buiten is, iemand zal er over na moeten denken. Heb je al een ontwerp en weet je precies welke planten je nodig hebt? Prima natuurlijk! Dan leveren wij gewoon jouw wensenlijst bij je af. Vind je het fijn als we toch nog even meedenken? Dan doen we dat met alle liefde.