Wat bezielt ons?

Wij zijn Hollandse leeuwen,
continue op zoek naar verbetering,
direct, open en transparant,
creativiteit zit in alles wat we doen!

Ons doel is een omgeving te creëren die rust geeft en waarin creativiteit en potenties van iedereen die daar verblijft naar boven kunnen komen. Bomen, planten en bloemen dragen daar aan bij, waarbij het niet uitmaakt of deze natuurlijk gekweekt of ambachtelijk vervaardigd zijn, het effect op ons is hetzelfde.

Wie zijn wij?

Hollandse leeuwen staan natuurlijk voor de oranje handelsgeest, kwaliteit en ondernemerschap. Wereldwijd staan (wij) Nederlanders bekend als betrouwbare handelspartners met een hoog kennisniveau. Die waarden houden we bij coolplant hoog in het vaandel!

De namen van de oprichters vertegenwoordigen ook twee leeuwen: Rinze de Leeuw en Lennard Duijvestijn (Lennard betekent 'dappere leeuw'). Daarom besloten zij hun handelsbedrijf The Lions Trading Company te noemen. Coolplant is hun handelsnaam.

 

"Creativity is our way of being"

We love the planet

Kunststof producten leveren én zeggen dat je van de wereld houdt...? Dat klinkt tegenstrijdig, maar wij doen het echt beide! Een groot deel van onze producten is volledig recyclebaar en de ontwikkelingen op dat gebied gaan door. Daarnaast geven wij, als partner van Trees for All, met liefde een deel van onze opbrengst aan het planten van echte bomen.

En wist u dat alle kunstplanten van coolplant gratis bij ons kunnen worden ingeleverd? Wij zorgen er dan voor dat alle onderdelen netjes worden hergebruikt en niet in het milieu terechtkomen. 

Lees over onze visie over duurzaamheid, hergebruik en het leefbaar houden van onze planeet.

we leave a green footprint

Wij worden geïnspireerd door

Wat men zegt...