Een groene gevel van kunstplanten

De CoolPlantWall® OUTDOOR is dé groene wand voor buiten. De OUTDOOR is opgebouwd uit losse panelen van 90 cm x 90 cm, op een stevig metalen raster, UV- en weersbestendig en brandvertragend. Door de verschillende A-, B- en C-panelen ontstaan er geen herhalende patronen. Daarnaast kan de wand nog verder aangepast en op maat gemaakt worden voor elke buitenruimte. De OUTDOOR is gemaakt om weer en wind te kunnen doorstaan en vele jaren mooi te blijven zonder veel onderhoud. 

Clipper Hotel DHR-Airport

Gevelreclame Gardens Beyond Imagination

Showroom Coolplant

Appartementen complex

Schoolplein Sint Adelbertusschool Alkmaar

Vraag nu een offerte aan voor een CoolPlantWall® OUTDOOR

Offerte aanvragen
CoolPlantWall® OUTDOOR

The making of...

De 90 x 90 cm panelen van de CoolPlantWall® OUTDOOR worden aan de muur bevestigd met vier meegeleverde beugels. De beugels, tevens afstandhouders, worden tegen de bestaande muur of wand geschroefd. Het metalen raster van het paneel valt in de beugels waarna deze met een ring worden vastgedraaid. De montage is eenvoudig evenals de demontage. 

De CoolPlantWall® OUTDOOR

De CoolPlantWall® OUTDOOR is dé groene wand voor buiten. De OUTDOOR is opgebouwd uit losse panelen van 90 cm x 90 cm, op een stevig metalen raster, UV- en weersbestendig en brandvertragend. Door de verschillende A-, B- en C-panelen ontstaan er geen herhalende patronen. Daarnaast kan de wand nog verder aangepast en op maat gemaakt worden voor elke buitenruimte.
 
Elk paneel is opgebouwd uit 15 verschillende soorten kunstplanten, in totaal 88 planten per paneel. De sterkte gegalvaniseerde rasters zijn voorzien van een zwarte poedercoating en worden op vier punten met schroeven en meegeleverde beugels op de muur bevestigd.
 
De OUTDOOR is gemaakt om weer en wind te kunnen doorstaan en vele jaren mooi te blijven zonder veel onderhoud. Stof en vuil spoelt in principe door wind en regen weg, waar nodig kunnen de planten met een lage drukspuit worden schoongespoten. Afhankelijk van de hoeveelheid blootstelling aan zonlicht en hoge temperaturen, kan na een aantal jaren verkleuring optreden. Tevens is het raadzaam elke vijf jaar de bevestigingspunten te inspecteren en daar waar nodig onderhoud te plegen.
 

Wat kost een groene wand voor buiten?

De kosten voor de CoolPlantWall® OUTDOOR variëren per project, afhankelijk van de afmetingen, de ondergrond en de werkhoogte. De prijs voor een lospaneel van 90 x 90 cm is 380 euro excl btw. De panelen zijn dirct te bestellen in de webshop. Voor het maken van een complete gevel/wand rekenen wij 450 tot 550 euro excl btw inclusief materialen en montage. De exacte prijs is afhankelijk van een verschillende factoren, vraag hiervoor een offete aan!

Als je een beetje handig bent kun je deze wandpanelen ook zelf monteren. In de webshop vind je het kant- en klare systeem deze bevat een doos met drie panelen van elk 90 x 90 cm, inclusief alle bevestigingsmaterialen.
 

Duurzaamheid

Alle groene wanden van Coolplant zijn duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. En zoals al onze producten mogen ook deze kunstplanten weer bij ons ingeleverd worden, mocht je er ooit afstand van willen doen. Wij zorgen er dan voor dat de materialen hergebruikt kunnen worden.
 

De voordelen van een kunst groene wand

De belangrijkste voordelen van deze wand zijn:
- Realistisch en blijvend mooi
- Vrijwel geen onderhoud
- Geen onderhoudskosten
- Geen bewateringssystemen 
- Lagere kosten dan echte beplanting
 

Brochures en specificaties

Download hier BINNENKORT de brochure met informatie over en specificaties van de Groene Gevel CoolPlantWall Outdoor: 

- Brochure CoolPlantWall OUTDOOR
- Artikel vakblad ArchitectenPunt
 

Vraag een offerte aan

Bestel dit product, bel of mail en we nemen samen de mogelijkheden door zodat we een passende offerte kunnen maken!

Bekijk ook onze andere groene wanden!

Kunstbeplanting met expertise

Projectmatige kunstbeplanting is meer dan alleen maar handel. Een professionele aanpak vergt kennis van onder andere brandvertraging, akoestiek, duurzaamheid en montage. Door onze achtergrond in de ingenieurswereld is deze kennis en ervaring ruimschoots aanwezig!