Dé oplossing voor blijvend groene binnenwanden

De CoolPlantWall® INDOOR is dé groene wand voor indrukwekkende groene wanden. De INDOOR is opgebouwd uit losse panelen van 90 cm x 90 cm, op een stevig metalen raster en brandvertragend.

Door de verschillende A-, B- en C-panelen ontstaan er geen herhalende patronen. Daarnaast kan de wand nog verder aangepast en op maat gemaakt worden voor elke binnenruimte. De INDOOR is gemaakt om vele jaren mooi te blijven zonder veel onderhoud. 

Wok Me Restaurant

Woonwinkel Parijs

Bedrijfsrestaurant

Inpandig balkons

Woonwinkel

Vraag nu een offerte aan voor een CoolPlantWall® INDOOR

Offerte aanvragen

De CoolPlantWall INDOOR

De Kunst Groene Wand Indoor is dé groene wand voor binnen. De Indoor is opgebouwd uit losse panelen van 90 cm x 90 cm, op een stevig metalen raster en brandvertragend. Door de verschillende A-, B- en C-panelen ontstaan er geen herhalende patronen. Daarnaast kan de wand nog verder aangepast en op maat gemaakt worden voor elke binnenruimte.
 
Elk paneel is opgebouwd uit 15 verschillende soorten kunstplanten, in totaal 88 planten per paneel. De sterkte gegalvaniseerde rasters zijn voorzien van een zwarte poedercoating en worden op vier punten met schroeven en meegeleverde beugels op de muur bevestigd.
 
De Indoor is gemaakt om vele jaren mooi te blijven zonder veel onderhoud. Stof is gemakkelijk te verwijderen. Afhankelijk van de hoeveelheid blootstelling aan zonlicht en hoge temperaturen, kan na een aantal jaren verkleuring optreden. Tevens is het raadzaam elke vijf jaar de bevestigingspunten te inspecteren en daar waar nodig onderhoud te plegen.
 

Wat kost een groene wand voor binnen?

De kosten voor de CoolPlantWall Indoor variëren per project, afhankelijk van de afmetingen, de ondergrond en de werkhoogte. De prijs voor een lospaneel van 90 x 90 cm is 380 euro excl btw. De panelen zijn dirct te bestellen in de webshop. Voor het maken van een complete wand rekenen wij 450 tot 550 euro excl btw inclusief materialen en montage. De exacte prijs is afhankelijk van een verschillende factoren, vraag hiervoor een offete aan!

Als je een beetje handig bent kun je deze wandpanelen ook zelf monteren. In de webshop vind je het kant- en klare systeem een een doos met drie panelen van elk 90 x 90 cm inclusief alle bevestigingsmaterialen.
 

Duurzaamheid

Alle groene wanden van Coolplant zijn duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. En zoals al onze producten mogen ook deze kunstplanten weer bij ons ingeleverd worden mocht je er ooit afstand van willen doen. Wij zorgen er dan voor dat de materialen hergebruikt kunnen worden.
 

De voordelen van een kunst groene wand

- Realistisch en blijvend mooi
- Vrijwel geen onderhoud
- Geen onderhoudskosten
- Geen bewateringssystemen 
- Lagere kosten dan echte beplanting
 

Brochures en specificaties

Download hier BINNENKORT de brochure met informatie over en specificaties van de Groene Wand CoolPlantWall Indoor: 

- Brochure CoolPlantWall Indoor
 

Vraag een offerte aan

Bestel dit product, bel of mail en we nemen samen de mogelijkheden door zodat we een passende offerte kunnen maken!

Bekijk ook onze andere groene wanden!

Kunstbeplanting met expertise

Projectmatige kunstbeplanting is meer dan alleen maar handel. Een professionele aanpak vergt kennis van onder andere brandvertraging, akoestiek, duurzaamheid en montage. Door onze achtergrond in de ingenieurswereld is deze kennis en ervaring ruimschoots aanwezig!