DĂ© oplossing voor eenvoudige groene wanden

De Kunst Groene Wand BASIC is dé eenvoudige groene wand voor binnen. De BASIC is opgebouwd uit losse matten van 100 cm x 100 cm, op een kunststofraster, UV- en brandvertragend. Door de verschillende A-, B- en C-panelen ontstaan er geen herhalende patronen. De BASIC is gemaakt om op een eenvoudige en goedkope wijze een groene wand te maken en vele jaren mooi te blijven zonder veel onderhoud. 

Receptie MBO Terra

HEMA Flagstore - Mall of the Netherlands

BUKO Traffic Controle

Exact Go Software

Receptie MBO Terra

Kantoor Campus TU Delft

Vraag nu een offerte aan voor een Groene Wand BASIC

Offerte aanvragen

The making of...

De 100 x 100 cm matten van de Groene Wand BASIC worden aan de wand bevestigd met een nietpistool (tacker). De matten zijn gemakkelijk op maat te snijden. De montage is eenvoudig en prima zelf te doen. 

De Groene Wand BASIC

De Kunst Groene Wand BASIC is dé oplossing voor eenvoudige en goedkope groene wanden. De BASIC is opgebouwd uit losse matten van 100 cm x 100 cm, op een kunststof raster, UV- en brandvertragend. Door de verschillende A-, B- en C-panelen ontstaan er geen herhalende patronen. 
 
De BASIC is gemaakt om vele jaren mooi te blijven zonder veel onderhoud. Stof en vuil is eenvoudig re verwijderen. Afhankelijk van de hoeveelheid blootstelling aan zonlicht en hoge temperaturen, kan na een aantal jaren verkleuring optreden.

Wat kost eenBASIC groene wand?

De kosten voor de Groene Wand BASIC variëren per project, afhankelijk de afmetingen, de ondergrond en de werkhoogte. Ter indicatie geven wij een 'vanaf prijs' van 250,- euro per m2, inclusief montage.

Als je een beetje handig bent kun je deze groene matten ook zelf monteren. In de webshop vind je de losse panelen van elk 100 x 100 cm.
 

Duurzaamheid

Alle groene wanden van Coolplant zijn duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. En zoals al onze producten mogen ook deze kunstplanten weer bij ons ingeleverd worden mocht je er ooit afstand van willen doen. Wij zorgen er dan voor dat de materialen hergebruikt worden.
 

De voordelen van een kunst groene wand

De belangrijkste voordelen van deze wand zijn:
- Realistisch en blijvend mooi
- Vrijwel geen onderhoud
- Geen onderhoudskosten
- Geen bewateringssystemen 
- Lagere kosten dan echte beplanting
 

Brochures en specificaties

Download hier BINNENKORT de brochure met informatie over en specificaties van de Groene Wand Basic: 

- Brochure Groene Wand Basic
 

Vraag een offerte aan

Bestel dit product, bel of mail en we nemen samen de mogelijkheden door zodat we een passende offerte kunnen maken!

Bekijk ook onze andere groene wanden!

Kunstbeplanting met expertise

Projectmatige kunstbeplanting is meer dan alleen maar handel. Een professionele aanpak vergt kennis van onder andere brandvertraging, akoestiek, duurzaamheid en montage. Door onze achtergrond in de ingenieurswereld is deze kennis en ervaring ruimschoots aanwezig!