Maatwerk met hoge kwaliteit zijdebeplanting

De Groene Wand CUSTOM wordt volledig op maat en naar wens opgebouwd uit losse insteek kunstplanten van een zeer hoge kwaliteit. Vaak werken we met 8 tot 10 verschillende soorten kunstplanten in een wand, afhankelijk van het project. Het maken van de wand zelf is een creatief proces, de wand 'ontstaat' terwijl we bezig zijn op locatie en is altijd, al zeggen we het zelf, een waar kunstwerk!

Clipper Hotel DHR-Airport

Restaurant Sellini Leeuwarden

Woning Laren

Politievakbond Baarn

VodafoneZiggo winkels

Fetim Group Amsterdam

Gaaf Advies

Kantoor Deventer

Kantoor Deventer

Vraag nu een offerte aan voor een Groene Wand CUSTOM

Offerte aanvragen

Achter de schermen...

Elke groene wand die we maken is anders en zo is ook elke situatie en elke bestaande constructie anders. In de meeste gevallen schroeven wij eerst een donkere houten beplating tegen de bestaande wand en bevestigen we daarop de losse kunstplanten. Soms gebruiken we een soort grasmat met pockets waarin we de planten steken. En als de akoestiek extra goed gedempt moet worden dan doen we het weer anders. Maar dat is allemaal achter de schermen...

De Groene Wand CUSTOM

De voordelen van een kunst groene wand

De Groene Wand CUSTOM is  een betoverende groene wand. Elke keer anders, maar altijd indukwekkend. De belangrijkste voordelen van deze wand zijn:
- Realistisch en blijvend mooi
- Vrijwel geen onderhoud (keertje afstoffen)
- Geen onderhoudskosten
- Geen bewateringssystemen 

Brandvertragend

Afhankelijk van de wensen of eisen kunnen wij deze groene wand wel- of niet- brandvertragend uitvoeren. Voor de brandvertragende wand maken wij gebruik van kunstplanten die in de fabriek al brandvertragend zijn geproduceerd. 
 

Wat kost een op maat gemaakte groene wand?

De kosten voor een op maat gemaakt groene wand variëren per project, afhankelijk van het ontwerp, de afmetingen, de ondergrond en de werkhoogte.
Ter indicatie geven wij een 'vanaf prijs' van 450,- euro per m2 voor de niet-brandvertragende wand en 600,- euro per m2 voor de wel-brandvertragende wand, inclusief montage, exclusief btw. 
 

Verbeter de akoestiek

Onze Custom Groene Wanden lenen zich uitstekend als afwerking voor onze geluidabsorberende wandoplossing. De zwarte toplaag van onze geluidabsorberende beplating is de perfecte ondergrond voor de kunstplanten die daardoor nog meer diepte krijgt. Maak je ruimte groen en verbeter meteen de akoestiek!
 

Duurzaamheid

Alle groene wanden van Coolplant zijn duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. En zoals al onze producten mogen ook deze kunstplanten weer bij ons ingeleverd worden mocht je er ooit afstand van willen doen. Wij zorgen er dan voor dat de materialen hergebruikt kunnen worden.
 

Brochures en specificaties

Download hier BINNENKORT de brochure met informatie over en specificaties van de Groene Wand CUSTOM: 

- Brochure Groene Wand CUSTOM
 

Vraag een offerte aan

Bestel dit product, bel of mail en we nemen samen de mogelijkheden door zodat we een passende offerte kunnen maken!

Bekijk ook onze andere groene wanden!

Kunstbeplanting met expertise

Projectmatige kunstbeplanting is meer dan alleen maar handel. Een professionele aanpak vergt kennis van onder andere brandvertraging, akoestiek, duurzaamheid en montage. Door onze achtergrond in de ingenieurswereld is deze kennis en ervaring ruimschoots aanwezig!