Kunstbomen op maat

De vraag naar grote kunstbomen wordt steeds groter, en ze zijn overal te zien. Of juist niet: kunstbomen zijn tegenwoordig namelijk bijna niet meer van echte bomen te onderscheiden. Wel bieden ze allemaal voordelen. Zo vragen grote kunstbomen geen onderhoud en blijven ze jarenlang mooi.

Clipper Hotel DHR-Airport

Zeer realistische bos/jungle wand met brandvertragende kunstplanten

Kloosterveste

Kunst Olijfbomen en interieurbeplanting

Sellini Leeuwarden

Kunst interieurbeplanting

Politievakbond Baarn

Panelen met onze Groene Wand Custom

Balkon Amsterdam

Maatwerk Bloesemboom/klimplant

Psycholoog NL

Kunst Bloesemboom in patio

White Smile Factory Leeuwarden

Urban Jungle Kunstplanten

Kapenga Wonen

Interieurbeplanting showroom

HEMA Flagstore

Gevelaankleding met groene wanden en kunstplanten

Online Plastic Group Dronten

Kunst interieurbeplanting nieuwe kantoor

Wil jij ook een groenere ruimte?

Neem contact op

Grote kunstbomen

De vraag naar grote kunstbomen wordt steeds groter, en ze zijn overal te zien. Of juist niet: kunstbomen zijn tegenwoordig namelijk bijna niet meer van echte bomen te onderscheiden. Wel bieden ze allemaal voordelen. Zo vragen grote kunstbomen geen onderhoud en blijven ze jarenlang mooi.
 

Kunstbomen van topkwaliteit en met een realistische look

Coolplant levert alle soorten grote kunstbomen voor elk denkbaar project. Bekijk gerust onze standaardcollectie met grote en echt ogende bomen, die vanuit voorraad leverbaar zijn. Zo vind je binnen deze collectie onder andere bloesembomen van 3,5 meter hoog, olijfbomen van 3 en 4 meter en een frisgroene lenteboom van 4 meter. Als we deze bomen in een grote pot of bak plaatsen bereiken ze al snel een hoogte van 5 meter.
 

Kunstbomen op maat gemaakt

Daarnaast leveren wij maatwerkbomen op bestelling. Deze topkwaliteit bomen met zeer realistische (of echte) stammen worden volledig naar wens gemaakt. Wat heeft het project nodig? Een eik, een berk, of een dennenboom? Wij maken het! Het is allemaal mogelijk. Welk project je ook voor ogen hebt, laat het ons weten en wij realiseren het voor je.
 

Waarom grote kunstbomen van Coolplant?

De grote kunstbomen van Coolplant worden compleet met de hand gemaakt in onze werkplaats. Na demontage brengen wij de boom op locatie tot leven. Als je voor Coolplant kiest, dan kies je voor:

Creatief en betrokken maatwerk
Optioneel brandvertragend uitgevoerd
De beste service
Een duurzame werkwijze
Kunstbomen voor alle mogelijke projecten
Ontwerpers met groene vingers en oog voor schoonheid

Naast de levering van grote kunstbomen, kunnen we ook meedenken over het ontwerp en verzorgen we de complete uitvoering bij jullie op locatie. Of dit nu een kantoor, instelling, praktijk- of wachtruimte, een horecagelegenheid of openbare ruimte is: je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke projecten.
 

Neem contact op over de mogelijkheden voor jouw project

Wij helpen je vanaf dag één bij het realiseren van jouw project of idee. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om je project met ons te bespreken. Onze ervaren adviseurs vertellen je over de mogelijkheden en zullen jouw wensen tot in de details bespreken.

Bekijk ook onze groene wanden!

Kunstbeplanting met expertise

Projectmatige kunstbeplanting is meer dan alleen maar handel. Een professionele aanpak vergt kennis van onder andere brandvertraging, akoestiek, duurzaamheid en montage. Door onze achtergrond in de ingenieurswereld is deze kennis en ervaring ruimschoots aanwezig!