De showroom van Coolplant

Is op afspraak te bezoeken

Let op: in verband met de uitvoering van projecten zijn wij niet altijd aanwezig om je te ontvangen. Wil je onze showroom bezoeken, maak dan eerst even een afspraak. Dan zorgen wij ervoor dat er iemand is om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.

Virtueel kijkje in onze

Showroom

Wij houden niet zo van een heel strak geordende showroom. We werken zelf tussen onze kunstbomen en -planten en zetten alles steeds weer even anders neer om de proucten aan onze  bezoekers te laten zien en nieuwe kunstplanten te bekijken. Onze groene wanden zijn binnen en buiten te bezichtigen en ook die zijn altijd in ontwikkeling. Loop maar even mee naar ons magazijn om te kijken wat er net nieuw binnen is gekomen!

Showroom, kantoor en magazijn

In Joure

Bekijk de groene gevel van ons pand in Joure. Gemaakt met onze eigen duurzame CoolPlantWall® outdoorpanelen: blijvend mooi, gerecyclede grondstoffen, UV-werend en brandvertragend.

De montage van de groene wandpanelen is eenvoudig, in een mum van tijd creëer je je eigen indrukwekkende groene gevel. Kom gerust een keertje langs om deze gevel en onze andere groene wanden en producten te bekijken!

Van a tot z: kwaliteit op tijd!