Interesse gewekt?

Neem contact op

Enkele opdrachtgevers

Wij werken voornamelijk voor zakelijke opdrachtgevers, in zowel binnen- als buitenland. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in de meest uiteenlopende branches: de zorg, makelaardij, vastgoed, (interieur)architectuur, retail, horeca, et cetera. Logisch ook, elke ruimte wordt mooier met onze levensechte kunstplanten!

Wij functioneren als importeur en groothandel voor een aantal resellers. Daarnaast bedienen we terugkerende opdrachtgevers met steeds weer nieuwe projecten. En uiteraard is iedereen met een eenmalige klus van harte welkom. Alhoewel eenmaal onze klant, altijd onze klant!

van idee tot ontwerp, van levering tot uitvoering

De juiste planten op de juiste plek, dat is wat elke ruimte vraagt, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Of dat nu binnen of buiten is, iemand zal er over na moeten denken. Heb je al een ontwerp en weet je precies welke planten je nodig hebt? Prima natuurlijk! Dan leveren wij gewoon jouw wensenlijst bij je af. Vind je het fijn als we toch nog even meedenken? Dan doen we dat met alle liefde. Als kunstplanten groothandel staan we op alle vlakken voor je klaar.

Bekijk ons portfolio

Lees meer over onze groene wanden